Tjenester

Kosmetisk medisin

Hos oss ligger behandling med Plexr plasma, Dermapen, Filler og medisinsk rynkebehandling under kosmetisk medisin. Dette fagfeltet krever medisinsk kompetanse for å utføre og blir kun utført av sykepleier eller lege. Behandlingene har 21 års aldersgrense utenom helt spesielle tilfeller der det foreligger medisinske grunner.

Plexr Pluss

er et ikke-kirurgisk alternativ til prosedyrer som blant annet øyelokks-kirurgi, arr-kirugi og utvekster i huden.

  • Plexr maskinen virker ved å ionisere luften mellom huden og apparatet slik at det dannes plasma, som fører til fjerning av uønsket hud og utvekster, og man får en umiddelbar oppstrammende effekt. Det kuttes ikke i huden og medfører ingen blødning da man jobber øverst i huden.
  • Varmen som dannes sprer seg ikke til uønsket omkringliggende vev, noe som medfører en kontrollert reaksjon i huden.

Dermapen 

er en automatisert form av microneedling. Apparatet er utstyrt med 24 justerbare, tynne nåler som lager mikrokanaler ned i huden.

Dette er en utmerket behandling for en rekke hudtilstander som blant annet pigmenteringer, ujevn hudstruktur, fine linjer, arr eller strekkmerker

.


Juvéderm– Filler med umiddelbare resultater

Juvéderm brukes til; Rynker, leppeforstørrelse, konturering og ansiktsskulpturering. Det finnes mange typer hudfyllere på markedet, blant annet Juvéderm og Restylane. Clinique 1 har bevisst valgt Juvéderm som behandlingsprodukt. Juvéderm inneholder bedøvelsesmiddelet lidokain og gjør injeksjonsprosessen skånsom og forbundet med lite ubehag.

  • Linjene rundt munn og nese blir dypere med alderen og leppene blir tynnere.  Filler gir umiddelbare resultater og utjevner dine ansiktslinjer, gjenskaper hudens volum og gjenvinner leppenes form.

Medisinsk rynkebehandling

  • Ved rynkebehandling kan vi hjelpe deg med å forebygge og redusere rynker/linjer ved øyne, mellom bryn, i panne og linjer ved nese.På grunn av EU-reglement er det ikke lov for oss å nevne reseptbelagte legemidler noen steder, heller ikke for å informere. All informasjon vil bli gitt på konsultasjon. – Men du kan også ringe/sende oss en sms eller epost så kan vi svare på det du måtte lure på.

Hudbehandlinger

Har du tørr eller fet hud, plages du med kviser, pigmentering eller rynker?

Vi tilpasser behandlingen etter din hud og dine behov.
Dette gir deg et raskere resultat og ikke minst en mye bedre og langvarig hudpleie.

Vi benytter oss av produkter fra Elixir Cosmeceuticals, Meline, Alex cosmetic, Innoaestetic og dermapen i våre klinikkbehandlinger.
Vi har også medisinske peelinger for kraftigere hudforbedring.

Kjemisk peel

En kjemisk peeling er en behandling hvor en kjemisk løsning (vanligvis en fruktsyre eller en annen syre) påføres huden, så får peelingen trekke ned i hudlagene i en viss tid før den nøytraliseres. Peelingen gir en eksfoliering av huden, hvor de øverste hudlagene flasser av og ny hud kommer til syne. En peelingbehandling kan fjerne gamle og skadede hudceller, redusere pigmenter, porer, fine linjer og rynker i tillegg til urenheter dypt ned i porene. Behandlingen stimulerer huden til å produsere nye hudceller, noe som gir en jevnere hud med en frisk glød. Dypere peelinger gir økt produksjon av kollagen og elastin som påvirker hudens elastisitet og spenst. De dypeste peelingene gir også oppstramming.

Herbs2peel kommer i to forskjellige metoder.

Beauty Peel og Corrective Peel.

Herbs2peel urtepeel har vist seg å være en svært vellykket behandling for mange forskjellige hudproblemer, til det å bare oppnå hudforyngelse og regenerering.

Den kan brukes på en hvilken som helst del av kroppen, også på strekkmerker og såkalt mamma-mage.

Dersom kremen ved ett uhell kommer inn i øynene eller munnen vil de ikke brenne, svi eller forårsake annet ubehag, og den kan lett vaskes ut med vann fra springen.

Det faktum at det ikke finnes noen kjemiske tilsetningsstoffer eller syntetiske slipemidler i kremen viser hvor pålitelig og sikker kremen og behandlingen er - en betydelig forskjell i forhold til de mange andre peelingmetodene i dagens marked. Vi gir deg en urtepeel som er helt naturlig - uten kjemiske tilsetningsstoffer. Sunn hud er vakker hud. Gi huden din en sjanse til å være naturlig vakker.

LED-lysterapi er en ny behandling som

øker blodtilførselen til huden ved å stimulere dannelsen av nye blodkar og erstatte skadede celler i blodårene

. Gjennom LED-lysterapi kommer det mer energi til hudcellene. Dette gjør at cellene i huden lettere tar opp næringsstoffer, og kvitter seg med avfallsstoffer raskere.

tilleggsbehandlinger: farge bryn/ vipper. forming bryn.

Produkterserier

ELIXIR COSMECEUTICALS

er en norsk-utviklet hudpleieserie med medisinsk styrke og aktive produkter for å gi deg optimal hudhelse. I serien finner du produkter som løser ulike hudproblemer som akne, hudaldring, rosacea, ujevn pigmentering og mye mer.

Trenger du hjelp til å finne de Elixir-produktene som passer best for din hud? Ta kontakt med oss på chat eller e-post så hjelper våre dyktige hudterapeuter å finne de rette produktene for din hud.

MeLine

MeLine er den første og eneste serien som har spesialisert seg innen behandling av alle typer av hudpigmentering. Det unike med MeLine er at serien tar hensyn til de ulike fototypene og behandler disse ulikt for optimalt resultat. MeLine skiller mellom Caucasian Skin (fototypene I-IV) og Ethnic Skin (fototypene IV-VI). Meline viser raskt resultater og et at våre bestselgende produkter er den populære Meline home pigment mask.

Alex Cosmetic 

tenker og handler helhetlig. Både når det gjelder kosmetiske produkter, hudpleiekonsepter og behandlingstilbud som en totalløsning for nesten alle hudtilstander og hudtyper. Produktene er basert på mange års forskning og erfaring samt omfattende kunnskap om kosmetikk, farmasøytisk urte-og plantevitenskap, som har blitt videreutviklet over generasjoner.
Produktene blir stadig tilpasset for å reflektere dagens vitenskapelige kunnskap. Takket være forskning og utvikling, og bruk av «cutting edge» teknologi og kontinuerlig oppdatering, produserer vi produkter som garanterer høy effektivitet.


Permanent make-up

 Permanent makeup (PMU) er en kosmetisk tatovering som forsterker ansiktstrekk og kan erstatte hverdagsmakeup. Nye metoder gir svært naturlig og myke resultater noe som gjør at flere og flere kunder benytter seg av denne behandlingen.


Purebeau Permanent Makeup benyttes på:

  • ØYEBRYN som øyebrynforsterkning
  • ØYNE - eye liner (over og under) / vippeforsterkning
  • LEPPER - farging av hele lepper og leppekontur.


PERMANENT MAKE-UP - BRYN

Med pigmenterte øyenbryn legges det vekt på å fremheve, understreke / eventuelt forsiktig justere ditt naturlige uttrykk. Vi bruker derfor ulike teknikker skyggelegging samt hårpåtegning med 3D-effekt.
Perfekt for deg som:

• delvis eller helt mangler bryn

• ønsker mer synlige bryn

• mangler hår p.g.a. skade

• har asymmetriske bryn

• reagerer på kosmetikk

PERMANENT MAKE-UP - LEPPER

En uttrykksfull munn har til alle tider vært forbundet med ungdom og skjønnhet og er et viktig skjønnhetsideal. Konturene viskes mer ut med årene og en utfylling av leppefargen vil derfor ofte gi en visuelt forstørret munn. Permanent leppelinje vil dessuten forhindre eventuell leppestift i å "blø" på huden rundt leppene og dermed også hindre at linjer rundt leppene fremheves.
Perfekt for deg som: 

• ønsker en forsterket leppekontur

• har ujevne lepper p.g.a. rynker eller skader

• har smale lepper og vil ha de forstørret

• har fargeløse lepper

• vil rette opp skjeve lepper

• reagerer på kosmetikk
Permanent Make-up benyttes også til å forsterke selvrespekten til personer som for eksempel har leppe-/ gane-spalte, arr, brannskader, Alopecia (hårtap) og Vitiligo (pigmentmangel), hå

PERMANENT MAKE-UP - ØYNE

Nå kan du våkne hver morgen med et mer "våkent" blikk.
Med permanent eyeliner / vipperotfarge kan vi fremheve og markere dine øyne på en naturlig og diskre måte. Din øyefarge vil fremstå klarere og vipperøttene forsterkes visuelt. Du bestemmer selv bredden.
Perfekt for deg som:
• helt eller delvis mangler øyevipper

• bruker eyeliner daglig

• ønsker et mer "våkent" blikk

• ønsker sterkere konturer

• har nedsatt syn

• er idrettsutøver eller mosjonist

• reagerer på kosmetikk

PureBeau Microblading

Microblading utføres med – som det forklarer seg med ordet – mikrosmå «knivblad» som gir effekten av supertynne hår under eller isteden for øyebrynshår. De lages med farge som sitter semi-permanent.

Hovedforskjell mellom microblading og permanent makeup er at man med microblading kan lage tynnere mer crispy hår, og lettere få et mer naturlig resultat.

Microblading ser derfor enda mer naturlig ut enn permanent makeup, da hårene smelter inn sammen med kundens. Kombinasjonen microblading og permanent makeup av bryn er også helt fantastisk og gir er unikt resultat. Det vil også gi veldig godt resultat som hårpåtegning over en skygge. Permanent makeup brukes som ett tilleggsalternativ og til heldekking med farge i øyebryn, til full eller delvis farging av lepper og eyeliner.

Behersker du begge metoder blir du tryggere som terapeut og kan utføre flere teknikker, kombinasjoner av disse og utføre korrigeringer.

Ved microblading blir fargen implementert nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering. Hårstråene vi lager blir veldig skarpe og ser helt naturlige ut, men det er ikke like holdbart som permanent makeup. Dette er viktig å opplyse kunden om. Naturlig resultat tilsier oftere påfyll på farge.

Farge i microblading «hår» sitter ikke like lenge som farge i permanent makeup «hår», men det er kanskje helt ok for de som skulle være i tvil om dette er noe de ønsker å gjøre permanent. Det trengs 1 – 2 etterfyll og varigheten er mellom 6 -18 mnd (dette varierer også en del), men man anbefaler påfyll 1-2 ganger pr år for å vedlikeholde fargen.