Vår klinikk


I oktober 2011 starta vi hud og helse klinikken Clinique 1. No ligg Clinique 1 Førde i 3. etg. på Førde torg saman med augelegane Støfring og Bolstad. Clinique 1 Os opna november 23 i Byvegen 81 på Os. Lang erfaring og brei kompetanse innen kosmetiske behandlinger ligg i bunnen når vi tek imot deg som kunde. 

Kosmetisk Sjukepleiar HEIDI STØFRING

Heidi er utdannet sykepleier 2001 på høgskulen i Førde og har en videreutdannelse økonomi og administrasjon frå høgskulen i Sogndal. Ho har jobba 10 år innen eldreomsorg i Jølster Kommune. Sidan 2010 har ho videreutanna seg innen estetiske behandlinger og tatt ei rekke kurs innen HA-fillere og rynkebehandling hos Allergan, kursing i IPL behandlinger, blitt hud og spaterapeut ( Nordisk hud og spa akademi), negldesigner og permanent make-up artist. 

Heidi er daglig leder og innehaver av Clinique 1 as.

Dr. INGUNN STØFRING

Ingunn er ansvarleg lege for klinikken i Førde. Ho driv til dagleg augelegepraksis i same lokale som Clinique 1 i 3. etg på Førde Torg. Dr. Støfring er ikkje ansatt på Clinique 1. men har medisinsk funksjon knyttet til medisiner og opplæring, samt komplikasjoner som kan oppstå i behandling.

Adresse ansvarlig lege: Augelege Ingunn Støfring, Naustdalsvegen 1a Førde, tlf 928 21 214


Dr. THOMAS KALDESTAD

Dr. Kaldestad har bred og lang erfaring med dermatologiske, medisinske og kosmetiske behandlinger, han er innehaver og daglig leder av hudklinikken Hudvest på Stord. Thomas har også jobbet som ass. hudlege ved Førde sykehus.

Dr. Kaldestad har spesialisert seg på hårtap hos kvinner og menn, og har utført hundrevis av behandlinger med dokumentert god effekt. 

Til orientering: Dr. Kaldestad jobber ikke til daglig fysisk i klinikken, men har medisinsk funksjon knyttet til medisiner og opplæring, samt komplikasjoner som kan oppstå i behandling.

Adresse ansvarlig lege: Hud Vest AS, Borggata 5, 9, 5417 Stord, tlf 940 96 612