Juvederm

Juvederm Ultra hudfillere

Juvederm Ultra hudfillere gir en umiddelbar, langtidsvirkende utjevning av ansiktslinjer.

Juvederm Ultra er et utvalg av geler med glatt konsistens som består av hyaluronsyre – et stoff som finnes naturlig i huden og som hjelper til med å gi huden volum og fuktighet.

Juvederm Ultra injiseres varsomt i huden for å slette ansiktsrynker og folder og gjenvinne leppenes utseende. Juvederm Ultra-serien inneholder 0,3% lidokain som betydelig minsker smerten ved injeksjon og gir en mer behagelig opplevelse.

Resultatet vises så fort behandlingen er over.

Bestill time hos en av våre kosmetiske sykepleiere på telefon 57 82 33 11

Hyaluronsyre er et meget bra stoff å anvende som filler da den føles naturlig i huden og gir et langvarig resultat.

Juvederm Ultra med langtidsvirkende estetisk effekt

Juvederm Ultra gir en naturlig langtidsvirkende estetisk effekt. Den er reversibel, men virker i inntil 1 år. Juvéderm Ultra er bygd opp av hyaluronsyre som ikke er animalsk framstilt.

Juvederm Ultra er unikt ved at geleene er av glatt konsistens som er myke og lett å fordele jevnt ved injeksjon. Dette er en stor fordel framfor en del andre fillere som gir et mer kornete preg ved injeksjon og i nedbrytningsfasen.

Juvéderm Voluma

Juvéderm Voluma gjenoppretter volumtap for å myke ut ansiktet og forme konturer, vanlige behandlingsområder er kinn og hakeparti. Denne filleren er en myk, kohesiv, volumøkende filler. Den er lett å injisere og lett å forme. Den gir et naturlig utseende. Juvéderm Voluma gir estetisk forbedring i opptil 18 måneder.