Microneedling / Dermapenn

 

Dette er ei oppstrammande behandling som bedrer huda sin elastisitet og tjukkelse. I tillegg blir  store porer, arr, rynker og fine linjer synleg redusert.

Metoden har og god effekt på pigmenter og strekkmerker. Du ser resultater med ein gang, men det endelige resultatet kjem over tid etter kvart som huda fornyer seg sjølv. Du vil etter 6 til 10 uker merke at huden er blitt fastere, rynker mindre synlig, porene finere og hudens generelle tilstand bedre.

Patenterte rollers og ny serie på verdensbasis. Microneedling behandling med 540 nåler til ansikt, øyne og kropp. Vi stopper klokken og går 10 år tilbake i tid? Hvor gammel er du? Hvor gammel ser huden din ut? Gene+Re birth system. Vi lager nye celler med anti age behandlinger og reduksjon av arr, strekkmerker, linjer, rynker, pigmentering og akne arr. Kollagen gjenfødelse og forbedring av hudtone og elastiteten i huden. Behandlingene kan være et alternativ til IPL og Laser!

Nålene vil generere micro kanaler inn i huden. Dette gir en vei for serum å penetrere lettere ned på cellenivå. Disse kanalene lukker seg innen en time. Et nytt konsept for å indusere kollagen naturlig i huden din.
DTS Roller ™ needling stimulerer ei naturlig sårheling av dermis som stimulerer den naturlige produksjonen av kollagen å maksimerer utvinningen av hudceller ved å redusere rynker og pigmentflekker og forbedre elastitet og hud tone.
DTS har et patentert system med miljøvennlige produkter som har den høyeste kvalitet basert på vitenskap, medisinske spesialister, en av verdens fremste leger og nøyaktig dokumenterte kliniske resultater.

Microneedling kan utføres på hele ansiktet, halsen, utringningen og andre områder som treng eit løft. Vi kan  jobbe med spesifikke rynker både rundt øynene og leppene. Needlingen kombinerast ofte med andre hudforbedrande behandlinger alt etter kva hudproblem du har.

 

Microneedling har svært oppstrammande og hudforbedrande resultat.

Det anbefalast ein kur på 3-6 ganger med 4 vekers mellomrom.