Figurforming/Slimming

MARKEDETS MEST AVANSERTE FIGURFORMINGSYSTEM

Vi benytter oss av de ulike integrerte kjernefunksjonene av ultralyd kavitasjon, RF og vakuum teknologi.

Dette gjør det mulig å forbedre nøyaktigheten og effektiviteten til cellulitt behandling, fettfjerning og oppstrammende behandlinger til kropp og ansikt.

Det er ikke noe ubehag for pasienten og ingen rekonvaliseringstid.

Hva er kavitasjon med ultralyd?

Prinsippet er basert på et fenomen som oppstår i vevsvæsken mellom fettcellene. Kraftige lavfrekvente lydbølger skaper ”vakuum-bobler” som imploderer mellom fettcellene. Dette skaper små sjokkbølger og en høy temperatur inni fettcellene som gjør at membranen rundt ødelegges. Resultatet er umiddelbart og behandlingen er dokumentert sikker i sin bruk og det er ingen fare for at indre organer kan ødelegges. Ultralyd signalene møtes på 6-8mm i den øvre delen av fettlagret.

Vi kan fjerne fra 100-200 gram fett per gang og man kan gå ned fra 0,5-2 centimeter per område per behandling. Innholdet i de ødelagte fettcellene vil sendes gjennom kroppens fysiologiske og metabolske systemer og skal ut via lymfesystemet ved og ”svette” det ut og økt behov for å gå på toalettet.

Hva er RF med Vakuum?

Etter kavitasjon behandling, fungerer RF med vakuum sug ved å levere varmeenergi og tilrettelegge for lymfedrenasje i fett laget som ligger på en lavere dybde enn cellene behandlet av kavitasjon.

Radio Frekvens med Multi polar og Bi polar med vakuum. Bi-Polar RF leverer termisk energi inn i dermis og sender elektromagnetiske bølger til å returnere fysiologiske prosesser og danner ny kollagen regenerasjon.

Ved hjelp av Kavitasjon, RF og Vakuum er dette den beste behandlingen for figurforming og fettfjerning på grunn av sin spesielle kombinasjon av teknikker.