GREEN PEEL- Ein trygg vei til optimal hudhelse.

Naturleg peeling. Ein trygg medisinsk utarbeida peeling med synleg resultat på kort tid.

God treningsøkt! På same måte som for resten av kroppen, treng huda kontinuerleg trening. GREEN PEEL gjer huda ei suveren treningsøkt. Den optimaliserer alle hudas funksjonar innerst til ytterst. Ein fullstendig hudfornying. Metoden bruker individuelt, og er for alle hudtyper, til og med for dei sensitive. I motsetning til andre peeling metoder, kan GREEN PEEL brukast på heile kroppen.

Urein hud! Samtidig som peelinger fjerner tiltettningar/døde hudceller i dei øverste hudlaga, er urtene sterkt antibakterielle og antiinflammatoriske. Derfor gjer behandlinga optimale resultat på urein hud og acne.

Etter ein peeling! Ettersom huda i etterkant av peelingen er i ein restitusjonsfase, er huda ekstra sensitiv. Det er dermed viktig kva produkter som påførast huda i etterkant av ein GREEN PEEL. For å auke effekten og å unngå uønska reaksjonar har Dr med. Christine Scrammek spesielt tilpassa heimeprodukter med kraftig beroligande, balanserande og næringsrike ingrediensar.

Det finst fleire effektive behandlingar utvikla av Dr. med. Christine Schrammek. Spør oss for kva som passer for deg!

Me 100% av naturens egne naturlege aktive planter er Green Peel ein trygg veg til optimal hudhelse. Denne består av nøye utvalgte urter som til sammen består av høgkonsentrert næring med proteiner, karbohydrater, vitaminer, enzymer, mineralersalter, sporstoffer, plantesaft og tannier. Urtene er sterkt beroligande, antibakterielle, betennelsedempende, pleiende samtidig som den stimulerer celleoppbyggingen og metabolismen.

Urtene skavgras, ringblomst, aloevera, alger, blæretang, ulva lactuca, camomille, stemorsblomst, lunfeurt og smalkjempe gir fornying av huda på eit reint naturleg basis.  Green Peel urtene er så reine at dei kan etast, innheld ingen aggresive ingredienser som kan skade eller irritere augene.