I den travle førjulstid….!

Ein grå November er snart over og vi går årets store glittersessong i møte! Vi er klar for ei travel og spennande tid og held som vanleg klinikken open laurdagar i desember.  Så kva bør du gjere for å pynte deg til fest og moro i førjulstida?

Vår liste ser slik ut:

FullSizeRender (1)
Laila tek green-peel

1.       SUNN HUD-PEELING er stikkord her

 

  • Ansiktspeeling fins i fleire variantar. Det viktige er at du som kunde og vi som behandlarar finn den peelen som hjelper deg på best måte og som fungerer best for deg! Resultatet av en peeling er at en fjernar den gamle, tørre huda som ligg på toppen og får fram ny, fin og jamn hud!
  • Kroppspeeling er og viktig på denne tida! Ta en runde med hampvott og en peelinggel i dusjen! Avslutt med bodylotion med litt sjølvbruning i! Hos oss får du sjølvbruning frå ST. TROPEZ og Decleor.

perfekte bryn

2.      FARGING/FORMING AV BRYN

  • Ved å farge bryna får du en jamn og fyldig farge på alle håra i brynet, fin regel for dei fleste er at fargen skal være som det mørkaste i håret ditt!
  • Forming av bryn er en kunst! Få hjelp om du føler deg usikker, det er betre å ta for lite enn for mykje! Bryna er ei viktig og fantastisk innramming til strålande auger!

 

3.     VIPPE-FORLENGING (VIPPEEXTENSION):

  • Fins i utruleg mange variantar. Lengde, tjukkelse og bøy kan en variere frå person til person. Vi utfører singel lash som betyr at ei vippe vert limt på en av dine naturlege vipper. Den veks ut og dett av med di vippe. Limet og vipper er svarte. Etter tre veker treng dei flester påfyll, då litt vipper vil falle av etter kvart.

vipper og negler-kopi

 

4.      VAKRE NEGLER:

  • Men Shellac får du en varig pen og glansfull neglelakk som held i ca. 2-3 veker. Kjem i masse lekre farger.

shellac-new

 

  • Gele negler kan gi deg den lengda og styrken du ønsker deg! Her vel dei fleste fransk manikyr, men natur er også vanleg! Om du er i skikkelig festhumør kan vi freiste med glitter, diamantar og anna pynt støypt ned i geleen. Påfyll etter 3-4 veker.

                     IMG_3887IMG_3886IMG_3888

Prisar og meir informasjon om kvar behandling finn de i toppmenyen på sida!

No gleder vi oss skikkelig til å pynte dåkke til jul! Velkommen til oss!

Helsing Heidi og Laila